PONDĚLÍ
|
|
MENU
|
|
Masový vývar s nudlemi a zeleninou |
35,- Kč
|
|
|
1. Vepřový steak, opečené brambory, fazolky na slanině
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
2. Kuřecí pikantní směs, rýže
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
|
|
|
|
ÚTERÝ
|
|
||
Žampiónový krém |
35,- Kč
|
|
|
1. Obrácený vepřový řízek, brambory, okurka |
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
2. Kuře na paprice, houskový knedlík
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
|
|
|
|
STŘEDA
|
|
||
Masový vývar s celestýnskými nudlemi |
35,- Kč
|
|
|
1. Pečené krůtí prso, bramborová kaše, salát
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
2. Marinovaná krkovička, grilovaná zelenina, opečené brambory
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
|
|
|
|
ČTVRTEK
|
|
||
Kulajda
|
35,- Kč
|
|
|
1. Losos na másle, bylinkové brambory, salát
|
125,- Kč
|
135,- Kč
|
|
2. Pečené kachní stehno, špekový knedlík, zelí
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|
|
|
|
||
PÁTEK
|
|
||
Hrstková polévka |
35,- Kč
|
|
|
1. Panenka plněná mandlemi, šťouchaný brambor s jarní cibulkou
|
120,- Kč
|
130,- Kč
|
|
2. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát
|
115,- Kč
|
125,- Kč
|